Beveiliging kan toch goedkoper?

Beveiliging kan toch goedkoper?

Beveiliging dat kan toch goedkoper?

Goedkoop is duurkoop is mij als kind al heel goed ingeprent

Helaas ploppen beveiligingsbedrijven als paddenstoelen uit de grond, ook voor beveiligingssystemen hebben wij helaas in Nederland aan regels te houden!

Zo kan een goedkoop systeem wat over de cloud loopt zonder meldkamer of met meldkamer niet aan de regels voldoen. Helaas weet u als klant daar vrij weinig over, en zult u zich in de reclame boodschappen doen verstikken en in de problemen helpen.

Wist u ? dat als u een korting vraagt bij uw verzekeringsadviseur dat u zich bij een VEB of BORG gecertificeerd bedrijf moet aanmelden? Of dat uw systeem Grade 2 gecertificeerd of hoger moet zijn?

Bij de meeste bouwmarkten komt u niet eens aan een Grade 2 systeem, of waar veel aanbieders mooie reclame maken op televisie/radio niet eens zijn beloftes na komt. Dat Politie meldkamer niet direct meekijkt?

Hoeveel onwaarheden moeten er verteld worden dat u zich aansluit bij de verkeerde maatschappij? Dit leven bestaat helaas uit heer en meester, oftwel liegen en bedriegen of de waarheid vertellen. Wij van Onsse wilt u graag de waarheid vertellen. Helaas zijn er vele bedrijven die zich inspelen op angst van de klant, en daarnaast een mooie reclame.

Ons is geleerd als klein kind dat alles wat te mooi is bedrog is. Helaas is dat tegenwoordig ook met alles wat u koopt en aanschaft. Dit met een beveiligingssysteem is niet anders dan bedrog als het goedkoop is… Goedkoop is duurkoop! Wat kiest u Bedrog of waarheid? Dus onveiligheid of veiligheid?

Wilt u veiligheid neem contact met Onsse op! Of met een ander VEB of Borg gecertificeerd bedrijf!

Daarom kiest u voor ONSse beveiliging, wij kiezen namelijk voor veiligheid voor u en voor ons!