De ring floodlight camera

De ring floodlight camera

De ring floodlight camera

De ring floodlight camera

De ring floodlight camera is niet zomaar een camera, deze slimme camera heeft ook schijnwerpers. Zodra er beweging gedetecteerd word, worden de personen die op uw terrein lopen direct in de spotlight gezet. Ongewenste gasten worden hierdoor direct op de camera vastgelegd indien u ook een opslag abonnent bij Ring heeft deze opslag kost u €3 per maand. Voor actuele prijzen gaat u naar : https://ring.com/video-recording

Deze camera is uitgerust met object en gezichtsherkenning. Hierdoor kunt u zones instellen en bepaald u dat uw alarm niet afgaat als uw poort of slagbomen worden geopend, of als u zelf thuiskomt. De led-verlichting is volledig instelbaar, de schijnwerpers hebben een bereik van 270 geraden. U bepaald tevens zelf wanneer deze geactiveerd worden.

Heeft u al een Ring 2, Ring Pro, Ring elite deurbel dan is deze makkelijk samen te voegen in uw bestaande app.

Een inbreker heeft een hekel aan het 3L principe
– Licht
– Lang werk
– Lawaai

Door de twee led-schijnwerpers schrikt u de inbreker af! Tevens zit er een ingebouwde sirene in met 110 decibel, u kunt zelf schema’s instellen voor het activeren van uw camera, verlichting en uw sirene. Op deze camera zit ook een tweeweg spreek en luisterverbinding, zodat u uw gast kan aanspreken om uw terrein te verlaten.

Wilt u meer weten neemt u dan contact op met Onsse Beveiliging.